Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 22.06.2014.
21:29
Vestionline A
Stanija Dobrojević, poznata starleta voli za sebe da kaže da je vredna devojka koja se sama probija kroz život. Ipak, kad nedelja dođe ni Staniji nije previše do posla već do lenčarenja.
Ponedeljak 23.06.2014.00:46
Ово нема смисла више , не схватам шта се жели популарисањем оваквих особа постићи , која нам се жели порука послат ?Ова дјевојка или мисли да ће вјечно бити млада и пожељна или мисли да ће љепотом неког богаташа навест да је узме за жену . Ако мисли да ће вјечно бити млада и пожељна онда се вара . Уосталом Шарл Бодлер је пјевао својој драгој у пјесми " Стрвина " кад су видјели стрвину : Да , таква ћеш постати , краљице свих лепота , Доле у неповратним днима , Када под тусто цвеће ти одеш из живота Да трунеш међу костурима . Ако мисли да ће завест неког богаташа то је лаж . Богаташи више ј . . у него што се мисли и уз то ако посједују манире које привлачи дјевојке и ако добро процјењују
Ponedeljak 23.06.2014.00:47
дјевојке ,онда се на овим као што су Станија може само иживљават . Није секс само за сиромашне како тврде неки ( и ако “ сиромах “ може одређени период подоста набост )већ и за богаташа који ако пожели такву и такву дјевојку , таква и таква дјевојка му се и “ сервира “. А уосталом многи мушкарци траже дјевојку од духа која доста пута иако је можда и ружна и осредња пружа му што ова никада неће умјети , а није уопште везано за полна задовољење , него је везано за лични однос који остварују у својој вези и међусобној комуникацији . И ево ја лично када би биро између лијепе дјевојке а која нема духа и ружне дјевојке а која има духа изобрао бих ову другу . Тако исто и дјевојке . . .
Ponedeljak 23.06.2014.00:48
Много пута чујемо : “ Гледај какву вода рибу а гледај њега“ . Ако ова мисли да ће овим својим понашањем нешто постићи вара се јер то иде много теже него што се мисли . Сад сам видио на викепедији да има 29 година што значи да јој баш и не иде у проналажењу богаташа ако је јој то циљ . А ово стално себе – сликање показује да је ова заљубљена у себе; а уосталом што би требала неком оваква “дјевојка“ кад путем слика видимо какве атрибуте има ( и уз то их показује и цијелом свијету ) осим да послужи неком тамо за ј . . . . е , као јефтин отирач .
Ponedeljak 23.06.2014.12:05
Ја се само питам у каквом ја то данас времену живим...? Под појмом "старлета" се некада подразумјевала млада, љепушкаста цура која статира у филму више као фигура и самом својом појавом само украшава сцену.....А ово данас је поплава, тј потоп свих могућих медија од стране разноразних Станија, Сораја, Карлеуша& co. Каква је њихова улога у медијима? Презентовање сиса и гузова из свих могућих углова....да је то напросто жалосно !!! Питам се само и по безброј пута и никада ми неће бити јасно каква је улога и шта ради РРА?!
Ponedeljak 23.06.2014.12:11
Свакодневно презентовање голотиње од ових дотичних индивидуа доводи до ситуације да се појављују Сање Јојић и њене рођаке Милице "краљице силикона" које прелазе у накарадност и брукају женски род, мислећи да раде нешто паметно и поучно у животу....................?! Све те цуре и армија њихових анонимних следбеница су за жаљење и кандидаткиње за психијатријско одељење !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)